9 / 12 får fårkorv

OrdOdlaren

20151219_233957_resized

Kolla blicken! Han är ju helt korvbesatt, och nu skall han bara hitta en lämplig plats där han kan slå sig ner och sätta tänderna i den tjocka och feta korven, smacka och sucka av glädje så saliven sprutar. Bjúgnakrækir verkar ha hittat en verklig korvguldgruva, där flera tiotal korvar dinglade från sparrarna i taket. Hoppas OrdOdlaren. Tror inte att han tar alla han ser. Någon skam får han väl ändå lov att ha i kroppen.

OrdOdlarens utsända har inte avgett någon rapport, men det finns ju andra forskningsvägar! Tack, Mårtensdotter Gittansdotter! Tack även nu, fem år senare, när du är med och hjälper de personer som varit tvungna att överge sina hem eftersom stora jordmassor rasat ner längs bergsväggarna i Seyðisfjörður i östligaste Island, där det regnat över 600 millimeter på en vecka. Något som inte nått över nyhetströsklarna i Norden, verkar det som.

Tillbaka till julfulingarna, om man…

Visa originalinlägg 241 fler ord

Kommentering är stängt.

Bloggstatistik

  • 68 462 hits

Flagcounter

Flag CounterFlag Counter
gotlanduppochner

Vi hoppas att du ska trivas med våra ö-inlägg. Oavsett om du bor på ön året runt, kommer hit med jämna mellanrum eller aldrig varit här... Givetvis skulle det varit trevligt om vi kan få dig, som aldrig varit på Gotland, att åka hit för första gången. Vi tror inte du skulle ångra dig. Chansen är betydligt större att du drabbas av samma känslor som Bosse fått varje gång, som vi varit här på semester. Välkomna önskar Bosse och Solveig Lidén!

Livet efter 80

♥ Hänt ♥ Känt ♥ Tyckt ♥ Tänkt ♥

Gilla

min vardag, en bråkdel av mitt liv

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

att leva sin dröm

med ljuvliga hundar

Parasta lähteä nyt

Matkoja lähelle ja kauas

Lena i Wales och Spanien

Lena Dyche reseledare och guide sedan 30 år. Här delar jag med mig av resetips från båda mina hemländer, Wales och Spanien. lenadyche(at)gmail.com

Livet efter 70 – Blogg 2004-2018

Ordbruk och bokstavsskötsel med varierande salladsingredienser.

Debutsky's Blog - Inne i huvudet på en författare

Ironi blandas med egensinnig humor. Ibland kan inläggen ta ett och annat allvarligt galoppsteg.

%d bloggare gillar detta: